Παναθηναϊκός: Θα κάνει έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να καταθέσει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης, ζητώντας να γίνει δεκτή. Με τον τρόπο αυτό οι πράσινοι θα δώσουν το «παρών» και στην εκδίκαση της Εφέσεων.

Παναθηναϊκός: Θα κάνει έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης

Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας τιμώρησε τον Ολυμπιακό με αφαίρεση ενός βαθμούς και κατακύρωσε το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό με 3-0. Οι «πράσινοι» με βάση αυτή την εξέλιξη, δεν έχουν δικαίωμα να παραστούν στην εκδίκαση της έφεσης που προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός και κατ’ επέκταση ούτε και στο CAS εάν η υπόθεση φτάσει μέχρι εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του ΠΑΟ, πρόκειται να κατατεθεί έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης που είχε κάνει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Πειθαρχικό Όργανό ζητώντας από την Επιτροπή Εφέσεων να αλλάξει αυτό το μέρος της πρωτόδικης απόφασης, και να γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση του.

Έτσι, είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Επιτροπή Εφέσεων να επιτρέψει στους πράσινους να δώσουν το «παρών» και στην εκδίκαση της υπόθεσης στην νέα διαδικασία, με το όργανο να κάνει γνωστή την απόφασή του και για την έφεση του Παναθηναϊκού, σχετικά με το θέμα της κύριας παρέμβασης, στην ανακοίνωση της απόφασής του και για την έφεση του Ολυμπιακού.