Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Σκάρπα

Ο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στον Ολυμπιακό και η παρουσία του ατζέντη του στη χώρα μας μπορεί και κάτι να σημαίνει.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Σκάρπα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε και ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος χαφ είχε παίξει για τελευταία φορά στις 24 Σεπτεμβρίου στο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά όταν είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε για να καλύψει το κενό του Φορτούνη, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Φυσικά δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την εικόνα του, αν και σε αυτό το μικρό διάστημα πάλεψε αρκετά και έτρεξε να πιέσει. Αυτές τις ημέρες, όμως, βρίσκεται στην Ελλάδα και ο ατζέντης του. Ο εκπρόσωπος του Σκάρπα έχει έρθει στη χώρα μας και βρέθηκε μάλιστα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Για τον Σκάρπα μην ξεχνάμε ότι είχε αναπτυχθεί φημολογία πως θα εξεταζόταν και η επιστροφή του στην Παλμέιρας τον Ιανουάριο. Όπως και να 'χει, ο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στον Ολυμπιακό και η παρουσία του ατζέντη του στη χώρα μας μπορεί και κάτι να σημαίνει.

Διαβάστε περισσότερα για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στo ΦΩΣ του Σαββάτου (28/10)