Μάντζιος: «Όπως πρέπει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Όπως πρέπει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Με ανεβασμένη το ηθικό από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού ο Άρη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιαννινα για την 9η αγωνιστική της Super League (29/10, 20:30) με τον Άκη Μάντζιο να στέκεται στο κομμάτι της συγκέντρωσης των παικτών από τη ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να μπει αποφασισμένη για τη νίκη από το πρώτο λεπτό λέγοντας πως το εν λόγω ματς δεν έχει πολλές διαφορές από αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Γενικώς είναι όφελος να κερδίζεις. Έστω και με αυτόν τον τρόπο, στην τελευταία φάση, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ηταν σημαντική για την ομάδα μας, για την ψυχολογική μας διάθεση, αλλά και για τη βελτίωση της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα μας έδωσε ψυχολογική τόνωση, αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις όλων των παικτών στο γκολ. Τη χρειαζόμασταν, όπως χρειαζόμαστε γενικώς τα καλά αποτελέσματα. Είμαστε καινούργια ομάδα, με πολλούς καινούργιους παίκτες. Ένα τόσο καινούργιο σύνολο είναι δύσκολο να μονταριστεί γρήγορα και να αποδίδει όπως θέλουμε, ειδικά και με τα προβλήματα απουσιών που υπάρχουν. Πρέπει, όμως, να στεκόμαστε στη δουλειά που πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παρουσιάζουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια μας. Κάθε νίκη, λοιπόν, μας βοηθάει να δουλεύουμε καλύτερα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το λέω για όλα τα παιχνίδια αυτό και το πιστεύω. Κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Δεν νομίζω ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει για εμάς μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Αποφασισμένοι από την αρχή να επιβληθούμε και να νικήσουμε.»

Για τον αν παίζουν ρόλο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα: Δεν παίζει κανένα ρόλο για μας… Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να μπούμε με αποφασιστικότητα στο γήπεδο, για να δώσουμε συνέχεια στην προηγούμενή μας νίκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα, χωρίς πολλές διαφορές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα ομοιογενής, που πρέπει να την προσέξουμε ιδιαίτερα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία σε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Από την άλλη, ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντί τους. Είναι κι αυτό το παιχνίδι σημαντικό και κομβικό για εμάς, όπως όλα άλλωστε».