Οι αλλαγές που επιζητά ο Ολυμπιακός φέρνουν το διπλό

Όλα τα λεφτά είναι για τους Πειραιώτες το παιχνίδι στην Κρήτη που έχουν διαπιστώσει τι πήγε στραβά στα προηγούμενα ματς και θέλουν να το αλλάξουν.

Οι αλλαγές που επιζητά ο Ολυμπιακός φέρνουν το διπλό

Την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη… μάχη και μάλιστα τον περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ, στην Κρήτη. Οι Πειραιώτες θα δοκιμαστούν σε ένα γήπεδο που είναι παγίδα και η ατμόσφαιρα δεν θα είναι φιλική.

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το «διπλό» στην Κρήτη προκειμένου να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Για να έρθει αυτή η νίκη σαφώς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ενώ στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν μπροστά τους μία… μάχη και όχι ένα απλό ματς.

Φυσικά υπάρχουν δύο θέματα που πρέπει να αλλάξουν για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να φύγει με το διπλό από την Κρήτη. Το πρώτο είναι πως καλείται μετά από τρία ματς να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Δέχτηκε γκολ τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τη Μίλαν και την ΑΕΚ. Μάλιστα κοινός παρονομαστής ήταν ότι και στα τρία ματς επί της ουσίας δεν απειλήθηκε άρα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά.

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται κάτι από τον ΟΦΗ, αφού είναι ομάδα που δύσκολα βάζει γκολ. Τέσσερις φορές έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα και στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια έχει βρει δίχτυα μόνο μία φορά! Παρόλα αυτά έχει αποδειχτεί ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται και ο Ολυμπιακός οφείλει να το προσέξει και αυτό το κομμάτι.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν και την πρώτη τους άνετη νίκη μετά από αρκετό καιρό. Η τελευταία φορά που κατάφεραν κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησαν με 5-0. Από τότε τα ματς του Ολυμπιακού κρίθηκαν στο γκολ και στις καθυστερήσεις. Είναι ένα ακόμα σημείο κλειδί που θα αποδειχτεί καθοριστικό για να πάρει η ομάδα του Πειραιά το «διπλό» στην Κρήτη.