Ουζουνίδης: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία της κλάψας»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το σύνθημα για τη Μπάγερν Μονάχου ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απόφαση της έφεσης.

Ουζουνίδης: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία της κλάψας»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της έφεσης για την τιμωρία του -3.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, δεν είχε σχέση ο Απόλλων με τα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς δεν είχαμε επιλογές, την κίνηση που θα έπρεπε στον χώρο και θα άνοιγε το παιχνίδι με μια ατομική ενέργεια, όπως αυτή του Μάνταλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε σκοράρει πολύ πιο νωρίς. Μας έδωσε ενέργεια και ο Κλωναρίδης με την είσοδό του και βρήκαμε τελικά βρήκαμε το γκολ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε πια το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης».

Για την αφαίρεση βαθμών: «Το να μας αφαιρεθούν βαθμοί από ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά δεν το βλέπω θετικά. Όμως, δεν θέλω να το σχολιάσω και να μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας. Τα κοιτάει η διοίκηση αυτά τα θέματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ