Πειθαρχικό Όργανο Λίγκας: Προς Πέμπτη (26/10) η εκδίκαση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αναμένεται άμεσα να καλέσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και την Πέμπτη (26/10) να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Πειθαρχικό Όργανο Λίγκας: Προς Πέμπτη (26/10) η εκδίκαση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το γ’ ημίχρονο του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσει από την Πέμπτη (26/10). Πέμπτες συνήθως γίνονται οι εκδικάσεις υποθέσεων στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας. Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι άμεσα αναμένεται να βγουν οι κλήσεις στις δύο ομάδες.

Συνήθως στις δικαστικές αίθουσες ο εκάστοτε δικαστής εξετάζει το φύλλο αγώνα και τη γνωμάτευση του γιατρού σε περιπτώσεις, όπως με το περιστατικό που συνέβη με την κροτίδα και τον Χουάνκαρ.

Η διαδικασία λοιπόν που ακολουθεί είναι να κληθούν οι δύο ομάδες έως την Τετάρτη (25/10), έτσι ώστε να καταθέσουν την Πέμπτη (26/10) ενώπιον του αθλητικού δικαστή και ορισμένες φορές στο παρελθόν η πρωτόδικη απόφαση έβγαινε εντός 48 ωρών.

Υπομονή λοιπόν, γιατί σίγουρα η υπόθεση θα πάει και σε δεύτερο βαθμό στην Επιτροπή Εφέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ακόμη και στο CAS!