Αϊτόρ: «Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς»

Ο Αϊτόρ μίλησε για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν ολοκληρώθηκε.

Αϊτόρ: «Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς»

Για τα όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και για τη στάση του Παναθηναϊκού μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό Μέσο ο Αϊτόρ ("Carrusel Canalla").

«Αν δεν το σταματάμε, το παιχνίδι θα συνεχιστεί, σαν να μη συνέβη τίποτα. Ο Χουάνκαρ έκανε προθέρμανση, οι αντίπαλοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης και οι οπαδοί άρχισαν να πετούν κροτίδες και φωτοβολίδες. Είχε την κακή τύχη μια κροτίδα να σκάσει πολύ κοντά του. Πριν από δύο χρόνια έριξαν πέτρα σε μένα, πέρυσι έριξαν κροτίδα στον τερματοφύλακά μας. Φέτος είπαμε "αν κάτι συμβεί, πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι". Αν δεν το σταματάμε, το παιχνίδι θα συνεχιστεί, σαν να μην έγινε τίποτα. Ο Χουάνκαρ δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί.

Σε ολόκληρο το γήπεδο του Ολυμπιακού, υπάρχει ένα δίχτυ, προκειμένου να μην πετάγονται αντικείμενα. Δεν υπάρχει δίχτυ στους πάγκους και συνέβη εκεί. Δεν ξέρουμε πια αν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Σου αρέσει να παίζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, επειδή η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική, αλλά πρέπει να διακόπτονται εάν γίνει κάτι τέτοιο. Το φυσιολογικό είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε, αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχουμε έναν συμπαίκτη που θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Θα το σκέφτονται διπλά. Απόψε (σ.σ.: χθες) ήταν μια χαοτική βραδιά. Περιμέναμε στα αποδυτήρια για 2-3 ώρες, τον γιατρό να υπογράψει ένα χαρτί που να λέει ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει. Πέρασε δύο ώρες στην αίθουσα φυσιοθεραπείας, επειδή δεν ερχόταν ασθενοφόρο να τον πάρει. Ήταν πολύ άβολο» είπε ο άσος του Παναθηναϊκού.