Ο λόγος που ο Βούκοβιτς δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην πάρει μαζί του στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Ο λόγος που ο Βούκοβιτς δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν αναμενόμενο πως θα μείνει εκτός αποστολής, αφού είναι τιμωρημένος.

Η έκπληξη που υπήρχε στην αποστολή των Πειραιωτών είχε να κάνει με τον αποκλεισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για την Κρήτη έπειτα από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι δύο άνδρες μίλησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποφασίστηκε να αποφύγει το ταξίδι στο Ηράκλειο. Ο λόγος που ο «Βούκο» έμεινε εκτός δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Για καθαρά λόγους τακτικής ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός του Βούκοβιτς. Έχει στη διάθεση του τους, Μιράντα, Μεριά, Σισέ και προτίμησε σε αυτό το ματς να κρατήσει εκτός τον Σέρβο. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει και το ταξίδι στο Λουξεμβούργο στα μέσα της εβδομάδας για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ και ο Μαρτίνς θέλει να κάνει μία διαχείριση των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του. Έτσι από το ματς με τον ΟΦΗ θα απουσιάσει για λόγους τακτικής ο Βούκοβιτς.