Oζντοέφ: «Σημαντικότερο από τα γκολ μου ότι νίκησε ο ΠΑΟΚ...»

Ο Mάγκομεντ Οζντόεφ παρά τα δύο του, παρθενικά τέρματα ως παίκτη του ΠΑΟΚ, στο 2-0 επί του Ατρόμητου, δεν στάθηκε στη δική του εμφάνιση, αλλά στο ότι η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Oζντοέφ: «Σημαντικότερο από τα γκολ μου ότι νίκησε ο ΠΑΟΚ...»

Τα πρώτα του τέρματα ως παίκτης του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ σκοράροντας όλα τα τέρμα του «δικεφάλου του βορρά» στο 2-0 επί του Ατρόμητου, αλλά στο φινάλε δεν θέλησε να σταθεί στη δική του απόδοση αλλά στη νίκη της ομάδας του.

Μιλώντας στη NOVA, μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Eννοείται χαίρομαι που πέτυχα και εγώ δύο γκολ. Δεν πειράζει που δεν μέτρησε το τρίτο γκολ που πέτυχα. Σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε το τρίποντο. Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δύο γκολ σε ένα ματς. Από τις πρώτες ημέρες ένιωθα καλά στην ομάδα. Με υποδέχτηκε εξαιρετικά όλη η ομάδα ο οργανισμός. Eχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον κόουτς. Το πιο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να κερδίζουμε πάντα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είναι δύσκολο να αποκτήσει μια ομάδα χημεία όταν έχει τόσους νέους παίκτες. Ομως τώρα φαίνεται ότι έχουμε προσαρμοστεί, ότι υπάρχει χημεία. Η διακοπή μας βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η καρδιά που έκανα μετά το γκολ ήταν για την οικογένεια μου».

Στο πλευρό του ήταν ο γιος του Τιμούρ για τον οποίο είπε «παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ» και μετά πήρε εκείνος τον λόγο. «Ναι έπαιξε καλά ο μπαμπάς μου. Φώναζα όταν έβαλε τα γκολ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.