ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Οζντόεφ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα με ηγέτη και σκόρερ τον Οζντόεφ.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Οζντόεφ

Δύο γκολ του Οζντόεφ, ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44’ κεφαλιά οβίδα) και ένα στις αρχές του β’ μέρους (51’, όμορφο ψαλιδάκι) χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ στο ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-0) στην Τούμπα.

Ο Ρώσος ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά σε ένα ματς όπου ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ωστόσο είδε τους παίκτες του να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και να παίρνουν ακόμη μια νίκη.

Ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Κορακάκη στην άκρη του πάγκου, παρατάχθηκε με τριάδα στην άμυνα και η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μισάωρο ήταν καλά οργανωμένος και είχε πάει το ματς εκεί που ήθελε.

Από το 30’ και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε την έντασή του, κέρδισε μέτρα, έκλεισε τον Ατρόμητο, πήρε αρκετά κόρνερ και κατάφερε στο 44’ με τον Οζντόεφ μετά το κόρνερ του Ντεσπόντοφ να ανοίξει το σκορ (1-0). Ο Ρώσος ήταν αυτός που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ όταν στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου έκανε το 2-0 (51’).

Ο Κορακάκης έκανε αμέσως αλλαγές, άφησε την τριάδα στην άμυνα και έπαιξε πιο επιθετικά και η αλήθεια είναι πως στο τέταρτο μετά το γκολ του ΠΑΟΚ (2-0), ήταν επικίνδυνος, έκανε φάσεις και άξιζε ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά μέσα στο ματς. Τελικά το 2-1 δεν ήρθε και μετά τις αλλαγές του Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αυτός που πήρε τα ηνία και έφτασε σε μια ακόμη νίκη.

Ο σκόρερ Οζντόεφ αλλά και οι Τάισον, Ντεσπόντοφ έκαναν τη διαφορά αλλά πρέπει να σταθούμε και στον Κοτάρσκι, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν τερματοφύλακα.

Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε ούτε στην Τούμπα, ωστόσο ήξεραν στο Περιστέρι πως το έργο τους θα ήταν δύσκολο. Πάλεψε στην επανάληψη ο Ατρόμητος και επιθετικά ενώ και στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν μια ομάδα με πλάνο μέσα στο γήπεδο. Παραμένει χαμηλά και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

Σκόρερ: 44’, 51’ Οζντόεφ

Οι συνθέσεις…

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε (83’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα – Οζντόεφ (75’ Σβαμπ), Μεϊτέ – Ντεσπόντοφ (70’ Άντριγια Ζίβκοβιτς), Μουργκ (69’ Κωνσταντέλιας), Τάισον – Σαμάτα (76’ Τόμας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54’ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76’ Αθανασίου) – Κούντε (70’ Κούεν), Γκονζάλες (70’ Έρλινγκμαρκ), Καμαρά – Βαλένσια, Βέργος (76’ Αντζιέλσκι).