Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0: Όρθια με δέκα

Η Κηφισιά κράτησε στο μηδέν τον ΟΦΗ, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 37'. «Ήρωας» για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ο πορτιέρε Αναγνωστόπουλος, που απέκρουσε πέναλτι του Φελίπε στο 88'.

Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0: Όρθια με δέκα

Για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, ειδικά μετά το 37' όταν ο διαιτητής Βεργέτης απέβαλε τον Ιπαλίμπο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου περιόρισε τον ΟΦΗ σε ανούσια υπεροχή, που λίγο έλειψε να καρποφορήσει στο 88'.

Όμως, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Φελίπε (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μποτία) και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Βραζιλιάνου για την εντυπωσιακή επέμβαση.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦΗ 0-0

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Μποτία, Μασούρας, Σναϊντερλάν (78' Παπασάββας), Ιπαλίμπο, Κρισιούμα (78' Τετέι), Ίλιεφ (46' Τσάπαν), Μπιφουμά (65' Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90' Λούμορ).
Στον πάγκο: Κρίστινσον, Παρράς, Πρίτσας, Νίνης

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83' Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα (60' Θοράρινσον), Τοράλ (70' Μοσκέρα), Γκαγέγκος (70' Ριέρα), Γκλάζερ, Ντίκο (60' Νέιρα), Λουίς Φελίπε.
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Αποστολάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σναϊντερλάν, Μποτία – Ντίκο, Βούρος, Αμπάντα, Καρώ, Φελίπε, Γκλάζερ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37’ Ιπαλίμπο
Διαιτητής: Βεργέτης
Βοηθοί: Χριστάκογλου, Μηνούδης
4ος: Ανδριανός
VAR: Τσακαλίδης, Τριανταφύλλου