Παπαστεριανός και Κοροβέσης αμφίβολοι για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Παπαστεριανού και Κοροβέση στον Κυριακάτικο (21/10) αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Παπαστεριανός και Κοροβέσης αμφίβολοι για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε τους παίκτες του και το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου να κάνουν χαλάρωμα λίγες ώρες πριν το ματςμε τους «ερυθρόλευκους» και θα κρίνει τότε κατά πόσο είναι έτοιμοι οι δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Παπαστεριανός εδώ και λίγες μέρες έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Κοροβέσης στον αστράγαλο και η συμμετοχή τους στην αποστολή θα εξαρτηθεί από το πως θα αισθάνονται αύριο οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ για το θέμα, αναφέρει:

«Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε το Σάββατο (20/10) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10, 8.30μμ) με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός και ο Νίκος Κοροβέσης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στην γάμπα ο πρώτος και στον αστράγαλο ο δεύτερος και προπονήθηκαν επιφυλακτικά.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο ΟΦΗ θα προπονηθεί και την Κυριακή το πρωί (χαλάρωμα) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Διαθέσιμα εισιτήρια για το «Γεντί Κουλέ»

Με ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ επισήμανε στους οπαδούς της ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και τις 19:30 της Κυριακής, 21/10 θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» οι φίλοι του ΟΦΗ που θέλουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης το κομβικό ματς με την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό τουλάχιστον τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της Κρήτης:

Αρκετά είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Κυριακή 21/10, 8.30μμ), στο Γεντί Κουλέ. Εισιτήρια διατίθενται online μέσα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας, αλλά και απο τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα καυ αύριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Κυριακή 21/10, 8.30μμ), στο Γεντί Κουλέ, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της ομάδας στο https://www.ticketcore.gr/tickets/ofi/.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό διατίθενται και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Γεντί Κουλέ σήμερα Σάββατο (20/10) μέχρι τις 6μμ και την Κυριακή (21/10) τη μέρα του αγώνα, από το πρωί στις 10 π.μ μέχρι τις 7.30μμ , δηλαδή μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.