Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: «Κάστρο» το «Αθανάσιος Διάκος» (highlights)

Η Λαμία επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και…έπιασε στην 5η θέση της βαθμολογίας τον ΟΦΗ, έχοντας βέβαια και ένα ματς περισσότερο. Πέμπτη διαδοχική ήττα για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: «Κάστρο» το «Αθανάσιος Διάκος» (highlights)

Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να κάνει τη…ζημιά στη Λαμία μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος». Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα που παραμένει χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που…έπιασαν στην 5η θέση τον ΟΦΗ, με ματς περισσότερο βέβαια. Για 8ο σερί ματς στην έδρα της η Λαμία δεν χάνει ενώ φέτος σε τέσσερις αγώνες στο σπίτι της έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Η Λαμία ήταν κυνική στο α’ μέρος και στις δυο μεγάλες φάσεις που δημιούργησε σκόραρε με τους Ρούμπεν Μαρτίνεθ (8’), Λόνγκο (37’), με τον Καρλίτος να…φτιάχνει και τα δυο τέρματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη, ισοφάρισε προσωρινά με τον Εραμούσπε (18’) ενώ είχε και τις καλύτερες στιγμές στο α’ μέρος.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου αλλά με εξαίρεση μια μεγάλη φάση με τον Ριένστρα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τη Λαμία που μετά τις αλλαγές του Βόκολου, ανέβασε αισθητά την απόδοσή της. Οι Τόσιτς, Τζαγκόεφ, Σλίβκα, Ακούνια έδωσαν το κάτι παραπάνω στην επίθεση, ο ΠΑΣ έπαιζε μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαν οι γηπεδούχοι που δεν πέτυχαν τρίτο γκολ για να…καθαρίσουν τον αγώνα και λίγο έλειψε στο φινάλε να το «πληρώσουν».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Σκόρερ: 8’ Ρούμπεν Μαρτίνεθ, 37’ Λόνγκο – 18’ Εραμούσπε

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ – Μαρτίνεθ (79’ Τζαγκόεφ), Νούνιες (79’ Τζανδάρης), Σαντάνα, Αμαράλ (56’ Τόσιτς) – Καρλίτος (70’ Σλίβκα), Λόνγκο (55’ Ακούνια)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Γκάρο), Τζίνο – Παμλίδης, Κόντε (76’ Μπάλαν), Τζίμας (59’ Ροσέρο)