Μάντζιος: «Μόνο νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Αναφορικά με την αυριανή (21/10, 20:00) αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό παραχώρησε δηλώσεις ο Άκης Μάντζιος

Μάντζιος: «Μόνο νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (21/10, 20:00) τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League σε μια αναμέτρηση που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανσερραϊκού, έγινε όμως «τράμπα» λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου των Σερρών.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε τη σημασία της νίκης στην εν λόγω αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο Άρης το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το όφελος του Άρη από τη διακοπή: «Ήταν μια περίοδος, που μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που η ομάδα τα είχε ανάγκη. Ήταν μια καλή περίοδος για εμάς αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων. Δουλέψαμε πολλά πράγματα, σε γενικές γραμμές, που χρειαζόμασταν ως ομάδα, χωρίς να λείπουν, όμως, οι αναποδιές και τα προβλήματα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά που είναι καλά, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι. Για τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, κάναμε το καλύτερο δυνατό στη μίνι προετοιμασία, για να μπορέσουν οι παίκτες να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους κι εμείς μαζί τους. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να πάμε στην Πτολεμαΐδα, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για τους τελευταίους τραυματισμούς: «Είναι σημαντική η απουσία του Φραν (Βέλεθ), αλλά και του Γιώργου (Δεληζήση). Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάντα ατυχίες. Θα είναι πιο δύσκολο το έργο της ομάδας, γιατί θα είναι αρκετό καιρό εκτός και οι δύο παίκτες. Θα προσπαθήσουμε, αν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, να βρούμε τις λύσεις εσωτερικά».

Για την αλλαγή της έδρας: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ταξίδι, για ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Αντ’ αυτού, θα παίξουμε στο γήπεδό μας. Από την πλευρά μας δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στην προσέγγιση του παιχνιδιού. Στόχος είναι μόνο η νίκη! Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που είναι νεοφώτιστη και έχει ενθουσιασμό και έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, όλα είναι δύσκολα. Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς και κατά πόσο θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Κερδίσαμε χρόνο σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία μας και αύριο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την προσέγγιση του αυριανού παιχνιδιού: «Μόνο τη νίκη έχουμε στο μυαλό μας! Για αυτήν δουλεύουμε συνέχεια με τους παίκτες μας, να μπορέσουμε από την αρχή να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, με πάθος και όρεξη!».