Ολυμπιακός: Δεν καταλαβαίνει από κόπωση ο Ελ Κααμπί

Με ανεβασμένη ψυχολογία έχει επιστρέψει στον Ρέντη ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με το Μαρόκο.

Ολυμπιακός: Δεν καταλαβαίνει από κόπωση ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί γύρισε με... σπασμένα φρένα στον Ρέντη μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Μαρόκο κόντρ σε Ακτή Ελεφαντοστού και Λιβερία. Εκεί όπου κατάφερε να σκοράρει και τις δύο φορές, επιστρέφοντας από ένα μικρό... διάλειμμα που δεν είχε βρει δίχτυα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Αφρικανός επιθετικός δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10).

Έχει επιστρέψει λοιπόν ήδη στον Ρέντη, θα προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς την Παρασκευή (20/10) και το Σάββατο (21/10) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα για το μεγάλο ματς με τον «αιώνιο αντίπαλο».

Ο Ελ Κααμπί δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί από τα παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα ή το μακρινό ταξίδι της επιστροφής από το Μαρόκο. Δείχνει να μην καταλαβαίνει από κόπωση!

Άλλωστε, το είχε αποδείξει και μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Μόλις μία προπόνηση έκανε με το υπόλοιπο γκρουπ και όχι μόνο αγωνίστηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια, αλλά κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ.

Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις δύο προπονήσεις που απομένουν, τότε ο Ελ Κααμπί θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.