Κλείνει επ' αόριστον το γήπεδο των Σερρών - Προς αναβολή ο αγώνας Πανσερραϊκός - Άρης

Προς αναβολή οδηγείται ο αγώνας Πανσερραϊκός - Άρης, καθώς το γήπεδο των Σερρών κλείνει επ' αόριστον λόγω ακαταλληλότητας να φιλοξενήσει φιλάθλους!

Κλείνει επ' αόριστον το γήπεδο των Σερρών - Προς αναβολή ο αγώνας Πανσερραϊκός - Άρης

Ο λόγος που μπαίνει λουκέτο στο γήπεδο είναι ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα στο στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη Θύρα 6!

Ο κ. Χορταράς, πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων της περιφέρειας, είπε: «Αποφασίστηκε και κρίθηκε το γήπεδο ακατάλληλο και θα ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας του Βγαίνουν ακατάλληλες δύο κερκίδες, η ανατολική και η δυτική. Στις θύρες που βγήκαν ακατάλληλες, λειτουργεί τόσο το var όσο και το ιατρείο. Το γήπεδο των Σερρών κλείνει επ αόριστον».

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, δήλωσε: «Αποφασίστηκε να κλείσει το γήπεδο για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να επιστρέψει το γήπεδο όπως ήταν αλλά προέχει η ασφάλεια και για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Αυτές τις κερκίδες δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε, υπάρχει πρόβλημα στατικής επάρκειας. Το έγγραφο μας κοινοποιήθηκε χθες από την πολεοδομία». Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη, όμως αυτός είναι αμφίβολο αν μπορεί να γίνει στην Τούμπα, αφού μία μέρα μετά θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Στο τραπέζι έπεσε και η πιθανότητα να γίνει αλλαγή προκειμένου το ματς του Σαββάτου να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και το ματς του 2ου γύρου στις Σέρρες, εφόσον λυθεί το πρόβλημα μέχρι τότε, ωστόσο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επανασποράς κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ήδη υπάρχει σενάριο για διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου στα Γιάννενα ή στον Βόλο.