Διαφορετικές οι συνθήκες με τον Ολυμπιακό

Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει φέρει άλλον αέρα στον ΟΦΗ και οι Πειραιώτες θα συναντήσουν μεγαλύτερες δυσκολίες σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Διαφορετικές οι συνθήκες με τον Ολυμπιακό

Κοιτάζοντας κανείς τη βαθμολογία το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο στο Ηράκλειο. Θεωρητικά έτσι μπορεί να είναι, διότι όντως η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι άθλημα στο οποίο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ο Ολυμπιακός το ένιωσε στο πετσί του στα τρία του τελευταία παιχνίδια.

Πριν τη σέντρα μπορεί να είναι καλύτερος από τον ΟΦΗ, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στο γήπεδο. Ένα γήπεδο δύσκολο, αφού και μικρό είναι και ο κόσμος βρίσκεται πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και η ατμόσφαιρα δεν θα είναι φιλική.

Από το «Θ. Βαρδινογιάννης» πέρασαν άνετα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όμως, σε σχέση με αυτά τα παιχνίδια υπάρχει μία διαφορά. Ο νέος ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης έχει δώσει άλλον… αέρα στο Ηράκλειο.

Τόσο ο κόσμος όσο και η ομάδα έχουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό και στο ματς με τον Ολυμπιακό ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν με διαφορετικές συνθήκες την ομάδα του Ηρακλείου. Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΟΦΗ ξαφνικά έγινε υπερομάδα, αλλά υπάρχει άλλος αέρας και δημιουργούνται άλλες συνθήκες στον αγώνα.