Νοκ άουτ και ο Κοντοές ενόψει ΑΕΚ

Ο έμπειρος αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στάθηκε άτυχος στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (19/10), αφού υπέστη θλάση και χάνει το σημαντικό ματς με την ΑΕΚ.

Νοκ άουτ και ο Κοντοές ενόψει ΑΕΚ

Όλα έτοιμα για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ μετά την προσωρινή διακοπή λόγω του Nations League με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί την ΑΕΚ, Σάββατο (20/10) στις 19:00.

Πέρα από τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τους Μάντζιο και Ναδάλες, προέκυψε και ένα απρόοπτο που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός, Γιάννης Κοντοές, υπέστη θλάση στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Πέδρο και Τζανετόπουλος, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Γιάννη Ματζουράκη: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Λούκιτς, Βαφέας, Στάθης, Ουριουέλας, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Τριάδης, Σικαμπάλα, Βάρκας, Μπορίς, Ρώσση