Ο Μαλακατές δεν ανησυχεί για τον Βοτανικό

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, τόνισε ότι δεν θα αλλάξει κάτι αναφορικά με τον Βοτανικό μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα.

Ο Μαλακατές δεν ανησυχεί για τον Βοτανικό

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, μίλησε στην εκπομπή "Muchachos" στους "Betarades":

Για το αν θα αλλάξει κάτι με τον Βοτανικό μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα: «Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει κάτι. Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία ανησυχία και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Ψηφίστηκε στη Βουλή και στο Δήμο και έχει την στήριξη του μεγαλύτερου μέρος των Παναθηναϊκών. Όλα προχωράνε. Όλα έχουν δρομολογηθεί. Έχουν πέσει οι υπογραφές. Είναι ένα έργο ζωής και για τον Παναθηναϊκό και για την Αθήνα και ένα έργο που θα γίνει».

Για το γεγονός ότι οι υπήρχε καθολική συμφωνία για τον Βοτανικό στο Δημοτικό συμβούλιο: «Δεν ήταν μόνο η παράταξη του κ. Δούκα. Ήταν ομόφωνη η απόφαση στα Δημοτικά Συμβούλια. Δεν υπήρξε κάποια αντίρρηση ότι δεν πρέπει να γίνει. Και ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε. Έτσι θα προχωρήσει».

Για το πού βρίσκεται το έργο: «Μέσα στο προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν οι οικοδομικές άδειες. Θα γίνει ο διαγωνισμός για τα υπόλοιπα έργα. Μέχρι το τέλος του χρόνου ή στην αρχή του επόμενου θα ξεκινήσουν τα έργα. Είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα και όπως έχουμε πει το 2026 -27 όλος ο Παναθηναϊκός θα παίζει στο Βοτανικό».

Για την αναβάθμιση των τμημάτων του Ερασιτέχνη: «Κάναμε μια περαιτέρω αναβάθμιση όπως κάνουμε κάθε χρόνο από τον Ιούλιο του 2020. Φέτος είμαστε καλύτερα από κάθε χρονιά και στόχος είναι να διεκδικήσουμε τους τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Πρώτα ο Θεός να έχουμε υγεία και στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουμε τίτλους».