Χωρίς τον κόσμο της η Λαμία στη Λάρισα

Έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης  Αστυνομίας της Λάρισας προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών της Λαμίας στο «ΑΕΛ Αρένα».

Χωρίς τον κόσμο της η Λαμία στη Λάρισα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ανακοίνωσε την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από τη Λαμία στη Λάρισα.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τη Λαμία να βρίσκεται στο κυνήγι για το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Παρασκευή (19-10-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας "Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964" στη Λάρισα, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων "Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964" ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20-10-2018) και ώρα 20.30 στο γήπεδο "AEL FC ARENA", για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».