Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε και η Μπενφίκα που τον ξανατσεκάρει

Αποκάλυψη από την Πορτογαλία για νέες ματιές της Μπενφίκα στον Αργεντινό χαφ του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Έσε. Είχε προσπαθήσει να τον πάρει τον περασμένο Γενάρη, αλλά είχε φάει... πόρτα.

Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε και η Μπενφίκα που τον ξανατσεκάρει

Ο Σαντιάγκο Έσε ανήκει στη λίστα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που έχει ως φυσιολογική εξέλιξη να μπει στα «ραντάρ» κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η έως τώρα παρουσία του Αργεντινού χαφ στο λιμάνι έχει προκαλέσει διθυραμβικά σχόλια στις τάξεις του Τύπου και του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί και τις ματιές από ομάδες του εξωτερικού.

Μια παλιά γνώριμη του Έσε εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Μπενφίκα εξακολουθεί να τον παρακολουθεί.

Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που δεν έμαθε τώρα τον Έσε. Δεν τον είδε ξαφνικά σε ένα ματς του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά. Οι Λουζιτανοί τον παρακολουθούν πάνω από έναν χρόνο! Οι ίδιες πηγές από τη Λισσαβώνα αναφέρουν, ότι από την περασμένη σεζόν όταν έκανε θραύση με τη φανέλα της Ουρακάν, είχαν κυκλώσει το όνομά του και τον παρακολουθούσαν στενά.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι η Μπενφίκα κινήθηκε να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά οι απαιτήσεις της Ουρακάν ήταν πολύ υψηλές. Συν τοις άλλοις, ο Έσε δεν επιθυμούσε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ευρώπη τον χειμώνα, αλλά προτιμούσε να το κάνει το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους πριν από οκτώ μήνες, κατέθεσαν την προσφορά τους, όμως, φαινόταν αδύνατη η πραγματοποίηση της μεταγραφής εκείνη την περίοδο.

Το καλοκαίρι πιάστηκε κατά κάποιο τρόπο στον ύπνο και ξαφνιάστηκαν όταν τον είδαν να παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πάψουν να τον παρακολουθούν.

Δεν λέμε ότι θα γίνει κάποια κίνηση τον Ιανουάριο. Άλλωστε, δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να μπει σε καμία συζήτηση για την πώληση του ποδοσφαιριστή μεσούσης της σεζόν. Το ίδιο και ο Έσε που απολαμβάνει κάθε του στιγμή στο λιμάνι.