Ολυμπιακός: Ο ΟΦΗ, η χειρότερη άμυνα και η προειδοποίηση του Μαρτίνς

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται την Κυριακή (21/10) να παίξουν απέναντι σε μία ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα όμως μόνο εύκολα δεν θα είναι, σύμφωνα με τον Πορτογάλο.

Ολυμπιακός: Ο ΟΦΗ, η χειρότερη άμυνα και η προειδοποίηση του Μαρτίνς

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Το διπλό στο «Γεντί Κουλέ» είναι μονόδρομος και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει από τις αρχές της εβδομάδας, ακόμα και την περίοδο δηλαδή που απουσίαζαν οι διεθνείς, να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στην εώς τώρα εικόνα του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Κατά μέσο όρο δέχονται πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι (2,3 για την ακρίβεια). Συγκεκριμένα, σε 6 αγωνιστικές έχουν δει 14 φορές την εστία τους να παραβιάζεται, ενώ το αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου δέχεται γκολ ανά 4,5 τελικές προσπάθειες. Πρόκειται για ένα στατιστικό στοιχείο που αποτυπώνει 100% τις σοβαρές αμυντικές αδυναμίες της.

Για να το αναλύσουμε περαιτέρω, οι Ξάνθη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρήκαν τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, οι Πανιώνιος και Παναιτωλικός από δύο και η Λαμία μία φορά.

Όλα αυτά λοιπόν ναι μεν είναι εν γνώσει των «ερυθρολεύκων», αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τα λογαριάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κι αυτό, γιατί θεωρεί ότι ο ΟΦΗ θα είναι ένας πολύ διαφορετικός ΟΦΗ συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε όλες τις γραμμές του!