Ντιουσέ: «Ο ΟΦΗ μπορεί να νικήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Ασάν Ντιουσέ μίλησε για τον ΟΦΗ και αναφέρθηκε στον προπονητή της κρητικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ντιουσέ: «Ο ΟΦΗ μπορεί να νικήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Ασάν Ντιουσέ συνεχίζει την καριέρα του στην Οσέρ και σε δηλώσεις του στον Athletic Radio αναφέρθηκε στον ΟΦΗ με τη φανέλα του οποίους αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ενώ μίλησε και για τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ασάν Ντιουσέ:

Για τη μεταγραφή στην Οσέρ: «Ήταν μια μεταγραφή που δεν την περίμενα γιατί ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ, ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα. Όταν έφτασε η πρόταση και αφού είχα έρθει στον ΟΦΗ ως ελεύθερος, τότε μίλησα με το club και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ σωστοί απέναντι μου. Μου επέτρεψαν να πάρω μεταγραφή και επίσης ήμουν χαρούμενος για τον ΟΦΗ γιατί ήρθα ως ελεύθερος και όταν έφυγα πήρε ένα σημαντικό πόσο. Ήμουν χαρούμενος γιατί ένιωθα τον ΟΦΗ σαν οικογένεια μου και όπως ήρθαν οι εξελίξεις. Όταν ήρθα, είχα μιλήσει με τον Γιώργο Σαμαρά και παρότι γνώριζα πως δεν ήταν εύκολη η μεταγραφή μου επειδή πριν δεν είχα παίξει πολύ στην Σεντ Ετιέν, ο τρόπος που μου μίλησε μου έδωσε αυτοπεποίθηση, μου έδειξαν εμπιστοσύνη και του είπα “θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις” και πραγματικά πιστεύω πως μέσα στο γήπεδο έδωσα τα πάντα».

Για το πρώτο διάστημα στην Οσέρ: «Τις πρώτες ημέρες στην Γαλλία νιώθαμε όλοι στενοχωρημένα γιατί μου έλειπε η Κρήτη, ο ήλιος και όλες οι καλές στιγμές που ζήσαμε στο Ηράκλειο μαζί με την οικογένεια μου και πράγματι ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Δεν ήταν εύκολο για μένα και την οικογένεια μου στην αρχή, σκεφτόμουν τον ΟΦΗ, την Κρήτη, τους φίλους που έκανα όμως στην συνέχεια σκεφτόμουν πως αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Είναι μια δουλειά που την μια μέρα βρίσκεσαι σε ένα μέρος και την άλλη σε κάποιο άλλο».

Για την περσινή χρονιά του ΟΦΗ: «Ναι, ξεκινήσαμε άσχημα όμως γνωρίζαμε όλοι ότι είχαμε ποιότητα ως ομάδα. Ήμασταν κακοί στην αρχή, και εγώ και άλλα παιδιά που ήμασταν νέοι στην ομάδα όμως το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή πως ήμασταν καλή ομάδα και θα κάναμε κάτι σπουδαίο στο τέλος της σεζόν. Κάναμε ένα καλό φινάλε στην χρονιά και δείξαμε ένα ενωτικό πνεύμα όλοι μαζί ως ομάδα».

Για το αν τον έκανε ο ΟΦΗ να ξαναβρει την χαρά του ποδοσφαίρου: «Ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Γαλλία και επίσης την ευκαιρία ν’ απολαύσω και να βρω ξανά την χαρά του ποδοσφαίρου. Όταν πήγα στον ΟΦΗ, αυτή η σεζόν με έκανε να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο και να βρεθώ στο επίπεδο που ήμουν. Το club μου έδωσε αυτό το κλικ για να βρεθώ ξανά ψηλά, είναι η ομάδα μου πλέον και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου όλα όσα μου έδωσε η ομάδα και οι φίλαθλοι της. Πραγματικά τους ευχαριστώ για αυτό που μου προσέφεραν και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ».