Ομάρ: «Μου κόστισε ο τραυματισμός αλλά δεν έχασα την πίστη στις δυνατότητες μου»

Ο Ελαμπντελαουί έχει βρει τον καλό εαυτό του και δείχνει σίγουρος για τη συνέχεια.

Ομάρ: «Μου κόστισε ο τραυματισμός αλλά δεν έχασα την πίστη στις δυνατότητες μου»

Τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών θυμήθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μίλησε στους συμπατριώτες του για το συγκεκριμένο διάστημα.

Ο Νορβηγός αμυντικός είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο τον Μάιο του 2016 και επέστρεψε στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο. Όμως και τότε ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα αναζητώντας τον καλό εαυτό του. Ήταν ξεκάθαρο ότι η πολύμηνη απουσία τον είχε επηρεάσει.

Ο φετινός Ομάρ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και αυτό θεωρεί και ο ίδιος. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Nettavisen.no, υποστήριξε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά κατά την διάρκεια των αγώνων. Είχα τραυματιστεί για πολύ καιρό, αλλά τώρα είμαι εδώ. Μου κόστισε αυτός ο τραυματισμός! Ήταν ένα καλό επιθετικό παιχνίδι της Εθνικής μας (νίκη 1-0 επί της Βουλγαρίας) και βοήθησα επιθετικά και ανασταλτικά.

Ποτέ δεν έχασα την πίστη στις δυνατότητες μου. Πάντα ήξερα τι μπορώ να προσφέρω. Είναι άσχημο να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις, αλλά το σώμα να μην είναι εντελώς καλά. Τώρα, νιώθω πολύ καλά εδώ και πολύ καιρό».