Ολυμπιακός: Μετά τον Χασάν χτύπησε κι ο Μάνος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τελικά τον Αιγύπτιο για τρεις εβδομάδες (και ίσως παραπάνω), ωστόσο, προέκυψε στην προπόνηση και ένας τραυματισμός του 24χρονου επιθετικού που δεν εμπνέει - σε πρώτη φάση - ανησυχία ενόψει ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Μετά τον Χασάν χτύπησε κι ο Μάνος!

Μόνο αυτό δεν θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μετά τον Αχμέντ Χασάν να χάσει και άλλον έναν επιθετικό στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη εώς τη διακοπή του Νοεμβρίου. Ευτυχώς όμως το πρόβλημα που πήγε να προκύψει με τον Μάνο, δείχνει να είναι επιπόλαιο και φαίνεται πώς τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον ΟΦΗ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή που αφορούν τον τραυματισμό του Δημήτρη Μάνου! Ο 24χρονος επιθετικός στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) έπεσε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του για να στηριχθεί και κατά λάθος τον πάτησε ένας συμπαίκτης του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» προς στιγμήν τον Μαρτίνς, το επιτελείο του και όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς είδαν τον Μάνο να πονάει αρκετά. Αναπόφευκτα οι γιατροί έπεσαν από πάνω του, αλλά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή που δεν είναι κάτι σοβαρό.

Φυσικά βγήκε εκτός προπόνησης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, καθώς δεν υπήρχε και λόγος να ζοριστεί περαιτέρω.

Ο Μαρτίνς λοιπόν από εκεί που είδε τον Χασάν να επιστρέφει με θλάση από την Αίγυπτο, δεν ήθελε με τίποτα να δει και τον Μάνο να τίθεται νοκ άουτ. Κι αυτό, γιατί θα έμενε μόνο με τον Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσης.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι ο τραυματισμός του Μάνου δεν είναι τόσο ανησυχητικός και λογικά θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Προφανώς, προτού πάρει την απόφαση ο Πορτογάλος για το αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή, θα μιλήσει με το ιατρικό τιμ. Το ξαναλέμε πάντως ότι σε πρώτη φάση δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό και ο Μαρτίνς ελπίζει ότι θα τον έχει μαζί του στο αεροπλάνο για την Κρήτη.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στον Αχμέντ Χασάν, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση που θα τον κρατήσει περίπου 20 μέρες εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα προλάβει με το ζόρι τον Παναθηναϊκό (11/11), είτε θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.