«Στη λίστα της Κλαμπ Μπριζ ξανά ο Μουκουντί»

H Κλαμπ Μπριζ συνεχίζει να κοιτάζει την περίπτωση του Αρόλντ Μουκουντί, παρότι το καλοκαίρι η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση για τον παίκτη ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

«Στη λίστα της Κλαμπ Μπριζ ξανά ο Μουκουντί»

Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί το καλοκαίρι να έλαβε αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ στην πρόταση που κατέθεσε για τον Αρόλντ Μουκουντί ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου για τον Καμερουνέζο στόπερ της «Ένωσης» δεν ολοκληρώθηκε εκεί.

Η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» δημοσίευσε μια λίστα με εννέα ονόματα παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας για το κέντρο της άμυνας, με τον Μουκουντί να παραμένει σε αυτήν, ενώ σημειώνεται ότι πρόσφατα ο προπονητής Ρόνι Ντέιλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση ενός νέου αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πέρα από τον Μουκουντί, τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Κλαμπ Μπριζ είναι αυτά των Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα).