Ατομικό ο Οικονόμου, επισήμως με κόσμο η ΑΕΚ στον Απόλλωνα

Ο στόπερ του «Δικεφάλου» δεν κατάφερε ούτε σήμερα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, την ώρα που το υφυπουργείο Αθλητισμού άναψε «πράσινο φως» για τη μεμονωμένη μετακίνηση «κιτρινόμαυρων» οπαδών στην Ριζούπολη.

Ατομικό ο Οικονόμου, επισήμως με κόσμο η ΑΕΚ στον Απόλλωνα

Πονάει ακόμα ο Μάριος Οικονόμου και δεν πήρε μέρος ούτε σήμερα (18/10) στο βασικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. Ακολούθησε ατομικό και έτσι δεν υπολογίζεται, οριστικά πια, για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ζητούμενο πλέον για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι να τον δει να προπονείται άμεσα για να τον έχει στη διάθεσή του στα επόμενα παιχνίδια.

Ατομικό έκανε χθες και ο Χρήστος Αλμπάνης που μάλλον θα χρειαστεί και την επόμενη εβδομάδα μέχρι να επανέλθει σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.

Την ίδια ώρα, το υφυπουργείο Αθλητισμού άναψε «πράσινο φως» για τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και έτσι η ομάδα του Ουζουνίδη θα έχει και επισήμως τη στήριξη του κοινού της στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» είχε ζητήσει την άδεια να βρεθούν οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο και τελικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε τη συγκατάθεσή του.