Ολυμπιακός: Ανυπομονούν και στη Γερμανία για Ρίτσαρντς

Στα γερμανικά ΜΜΕ γίνονται ρεπορτάζ σχετικά με τον Ομάρ Ρίτσαρντς και την πρόκληση για μια νέα καριέρα με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ανυπομονούν και στη Γερμανία για Ρίτσαρντς

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στη Γερμανία και αποτυπώνεται σε ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για την πορεία της καριέρας του Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ενός ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, έκανε πολυδάπανη μεταγραφή στην Premier League για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και μετά από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν συνεχίζει στον Ολυμπιακό και περιμένει να είναι σε οριστική ετοιμότητα ώστε να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια.

Στη Γερμανία τονίζουν ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ αξίζει να έχει μια καριέρα αντίστοιχη των προσδοκιών του και ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει ξανά το ξεπέταγμα και την επιστροφή στις υψηλές πτήσεις.

Ο Ρίτσαρντς προπονείται κανονικά και εντυπωσιάζει στον Ρέντη, η προσδοκία για να παίξει είναι μεγάλη, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό ρίσκο. Ίσως χρησιμοποιηθεί πρώτα σε αγώνες του Ολυμπιακού Β' για να πάρει ρυθμό και εν συνεχεία να μπει στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την πρώτη ομάδα. Κάτι που λογικά θα γίνει μετά την εξάδα των κρίσιμων και δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, αλλά δεν αποκλείουν ορισμένοι να είναι σε αποστολή και εντός αυτού του διαστήματος. Για τα παιχνίδια στην Ελλάδα και ειδικά για αυτό του Κυπέλλου που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο που θα μάθει όταν θα γίνει η κλήρωση.