Ολυμπιακός: Πότε παίζουν οι οκτώ διεθνείς του

Από δύο αγώνες θα έχουν ξανά το προσεχές δεκαήμερο οι διεθνείς του Ολυμπιακού που θα ενισχύσουν τις Εθνικές τους ομάδες.

Ολυμπιακός: Πότε παίζουν οι οκτώ διεθνείς του

Οκτώ ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το διάστημα της διακοπής. «Πάλι καλά», θα μπορούσε να αναφωνήσει ο Ισπανός τεχνικός, αφού στο παρελθόν εξαφανίζονταν οι διπλάσιοι.

Το κακό για τον Μαρτίνεθ είναι ότι οι τελευταίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός τρεις μέρες πριν από τη σέντρα. Την πρώτη μέρα μάλιστα που θα βρεθούν στη χώρα μας θα κινηθούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όπερ σημαίνει ότι θα έχουν μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια τους για το ντέρμπι (22/10). Ο λόγος για τους Στέφαν Γιόβετιτς και Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ας δούμε αναλυτικά τους διεθνείς του Ολυμπιακού που θα απουσιάσουν τις επόμενες μέρες από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

*** Οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Μασούρας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Παναγιώτης Ρέτσος θα παίξουν με την Εθνική μας κόντρα σε Ιρλανδία στο Δουβλίνο στις 13 Οκτωβρίου και Ολλανδία στη Ν. Φιλαδέλφεια στις 16 Οκτωβρίου.

*** Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με την Ελπίδων θα παίξει στις 13 Οκτωβρίου με την Κροατία στην Τρίπολη και στις 17 Οκτωβρίου με την Πορτογαλία στο Γκιμαράες.

*** Ο Όλα Σολμπάκεν θα παίξει με τη Νορβηγία στις 12 Οκτωβρίου με την Κύπρο στη Λάρνακα και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου με την Ισπανία στο Όσλο.

*** Ο Στέφανο Γιόβετιτς θα παίξει με το Μαυροβούνιο ένα φιλικό με το Λίβανο στις 12 Οκτωβρίου στην Ποντγκόριτσα και επίσημο ματς την Τρίτη 17 Οκτωβρίου με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

*** Τέλος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα παίξει με το Μαρόκο σε φιλικό εκτός έδρας με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 14 Οκτωβρίου και επίσημο ματς με τη Λιβερία εντός έδρας στις 17 Οκτωβρίου.