Με Λάζαρο - Ποντένσε στα «φτερά» ο Ολυμπιακός

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στο Ηράκλειο με τους ίδιους παίκτες που είχαν καλύψει τα «φτερά» και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με Λάζαρο - Ποντένσε στα «φτερά» ο Ολυμπιακός

Τα μεγάλα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» αφορούν κυρίως τα χαφ, καθώς στις υπόλοιπες θέσεις σαν να φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Μαρτίνς.

Για παράδειγμα, στα «φτερά» της επίθεσης δεν αναμένονται αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντάνιελ Ποντένσε έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στα άκρα και να δώσουν από τις πτέρυγες μία έξτρα ώθηση επιθετικά στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Και οι δύο δείχνουν από πλευράς δυνάμεων και αντοχών ότι είναι μία χαρά. Ο Ποντένσε άλλωστε είχε μείνει πίσω στον Ρέντη καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Πορτογαλίας, ενώ ο Λάζαρος ναι μεν πήγε στην Εθνική, αλλά πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο του ματς της Φινλανδίας.

Οι Λάζαρος και Ποντένσε λοιπόν εμφανίζονται ως τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για να παίξουν μπροστά από τους Ομάρ και Τσιμίκα, τους οποίους επίσης θα προτιμούσε να ξεκινήσει ο Μαρτίνς κόντρα στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, συγκριτικά με τους δύο εξτρέμ, οι Ομάρ και Τσιμίκας έβγαλαν δύο 90λεπτα με τις Εθνικές ομάδες και προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Μαρτίνς, θέλει να τους «τσεκάρει» και στην σαββατιάτικη προπόνηση…