Ολυμπιακός: Στη... γωνία οι Βραζιλιάνοι για Σκάρπα

Όσο ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, άλλο τόσο τα σενάρια επιστροφής του στη Βραζιλία θα αυξάνονται.

Ολυμπιακός: Στη... γωνία οι Βραζιλιάνοι για Σκάρπα

Όσο ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν αγωνίζεται, άλλο τόσο τα σενάρια επιστροφής του στη Βραζιλία θα αυξάνονται. Συγκεκριμένα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού προκύπτει ότι ο Σκάρπα δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων της Παλμέιρας και πως παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη διαχείριση που κάνει ο Μαρτίνεθ προς το πρόσωπό του.

Βέβαια, ο Σκάρπα δεν έπαιξε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Μπάτσκα Τόπολα, επειδή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, όμως, δεν είναι ψέμα ότι ακόμη ψάχνεται ο Βραζιλιάνος πρώην αρχηγός της Παλμέιρας. Δεν έχει βρει τα πατήματά του και είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής. Το αν θα καταφέρει να προλάβει το... τρένο και να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και 20 μέρες στην πατρίδα του, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Σίγουρα η διακοπή θα του δώσει τη δυνατότητα να δουλέψει ακόμα περισσότερο με το υπόλοιπο γκρουπ και να μπει στο κλίμα της ομάδας, γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει σε Κορδόν και Μαρτίνεθ. Απλώς, ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα κουμπιά του και κυρίως ο ίδιος ο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει να «κουμπώσει» στον βαθμό που θα έπρεπε με την ομάδα του.