Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαντί Καμαρά και τα σερί ματς

Ο Μαντί Καμαρά έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό παίζοντας σερί ματς, ενώ έχει και την προσωπική του αγωνία.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαντί Καμαρά και τα σερί ματς

Ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το καλοκαίρι για να μείνει ο παίκτης και του έδειξε έμπρακτα πως τον θέλει δίνοντας του σημαντικό ρόλο από τα φιλικά παιχνίδια.

Ο Αφρικανός στον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα μπορεί να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης του, αλλά ακόμα και έτσι είχε καλά τρεξίματα και βασικά δεν ήταν κακός. Ήταν ποδοσφαιριστής που το πάλεψε το παιχνίδι άσχετα αν δεν του βγήκε το κάτι παραπάνω. Αρνητικός, πάντως δεν ήταν.

Και για τον Μαντί θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας δύο σημαντικές παραμέτρους. Η μία έχει να κάνει με τα σερί παιχνίδια που παίζει. Από το ματς με την ΑΕΚ που ξεκίνησαν ξανά οι αγώνες μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου μέχρι και την Μπάτσκα Τόπολα παίζει σερί σε όλους τους αγώνες.

Είναι βασικός σε όλα τα ματς και έχει παίξει ενενηντάλεπτα πλην της αναμέτρησης με την Κηφισιά που έγινε αλλαγή στο 45'. Η κούραση είναι και ένας λόγος που έχει επηρεάσει τον Καμαρά και είναι λογικό, αφού έχει παίξει σερί ματς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα ο Μαντί έχει την αγωνία του και για την οικογένεια του. Ο 26χρονος μέσος εδώ και πολλές εβδομάδες περιμένει να έρθει στην Ελλάδα η μητέρα του και η σύζυγος του. Για γραφειοκρατικούς λόγους ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και είναι λογικό να επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος παραμένει πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό.