Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο Ενρίκε και το ραντεβού με την Φλαμένγκο

Οι νεότερες πληροφορίες από την Βραζιλία για τον Μπρούνο Ενρίκε και η διαρκής σύνδεση του Βραζιλιάνου άσου της Φλαμένγκο με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο Ενρίκε και το ραντεβού με την Φλαμένγκο

Οι αναφορές στα ΜΜΕ της Βραζιλίας για το μέλλον του Μπρούνο Ενρίκε είναι καθημερινές και το όνομα του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα στις πιθανές επιλογές του 32χρονου εξτρέμ της Φλαμένγκο, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε ραντεβού το Σάββατο (7/10) με τη διοίκηση της Φλαμένγκο, αλλά η συνάντηση μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η Φλαμένγκο επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος όμως το «τρενάρει» ώστε να είναι ελεύθερος τον χειμώνα να υπογράψει προσύμφωνο για την επόμενη σεζόν με όποια ομάδα επιθυμεί. Έχει προτάσεις από Παλμέιρας, Σαο Πάολο, Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ, ενώ στην Βραζιλία επιμένουν ότι «ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πολύ δυνατή πρόταση στον Μπρούνο Ενρίκε για τριετή συνεργασία». Επισημαίνοντας ξανά το ρόλο που μπορεί να παίξει ο Ροντινέι σε μια τέτοια προοπτική.