Original 21: «Καταδικάζουμε το πανό και ζητάμε συγγνώμη»

Ανακοίνωση καταδίκης του πανό που ανέβηκε στο πέταλό της στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ εξέδωσε η Original 21, η οποία ζήτησε «συγγνώμη» και τόνισε πως θα λάβει δραστικά μέτρα για να μη ξανασυμβεί. 

Original 21: «Καταδικάζουμε το πανό και ζητάμε συγγνώμη»

Θέση κατά του πανό που αναρτήθηκε στο πέταλό της κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, πήρε η Original 21.

Η μεγαλύτερη βάση οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης» αρχικά καταδίκασε το πανό τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τις θέσεις της, όπως φυσικά και τις ιστορικές καταβολές του «δικεφάλου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Original 21:

«Ως Original 21 δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι η ανάρτηση πανό εθνικιστικού περιεχομένου που έλαβε χώρα στο πέταλο μας στον αγώνα με τον Άγιαξ από ελάχιστα μεμονωμένα άτομα, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τις θέσεις και τις απόψεις της Original 21.

Οι ιστορικές καταβολές της ομάδας που λατρεύουμε καθώς και η αδιαπραγμάτευτη στάση ζωής της ORIGINAL 21 απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού κάνει το ΛΑΘΟΣ μας ακόμα μεγαλύτερο και εμάς υποχρεωμένους να βάλουμε ενα τέλος σε αυτό.

Καταδικάζουμε το συγκεκριμένο πανό, ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη προς τον οργανισμό της ΑΕΚ για την όποια αναστάτωση αυτό το πανό δημιούργησε και για το γεγονός ότι από αμέλεια μας έστω και για πολύ λίγο αναρτήθηκε στον χώρο ευθύνης μας.

Ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη από κάθε απλό φίλαθλο της ομάδας μας που ένιωσε ότι ακριβώς και εμείς. Ντροπή!!

Δηλώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι θα λάβουμε δραστικά μέτρα για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο».