Βάις: «Δεν είχαμε χημεία με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό»

Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος τόνισε πως δεν ταίριαξε με τον Μίτσελ. 

Βάις: «Δεν είχαμε χημεία με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό»

Ο Βλάντιμιρ Βάις πέρασε για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013/14 και αποχώρησε για τη Λεχβίγια του Κατάρ καθώς δεν τα βρήκε με τον τότε προπονητή των Πειραιωτών, Μίτσελ.

Σε δηλώσεις του, ο Σλοβάκος εξτρέμ μίλησε ξανά για εκείνη την περίοδο αποκαλύπτοντας όσα πέρασαν από το μυαλό του:

«Στάθηκα δίπλα και αργότερα μου γύρισε μπούμερανγκ. Δεν υπήρξε χημεία παίκτη-προπονητή, δεν ταιριάξαμε. Τα οικογενειακά προβλήματα τα χάλασαν όλα, απλά ήθελα να φύγω από την Αθήνα. Η Αλ Ντουχαΐλ με πήρε λίγες ημέρες αργότερα (σ.σ. αφού πρώτα μετακινήθηκε στη Λεχβίγια). Ομολογώ δεν ήξερα μέχρι τότε πού ήταν το Κατάρ.

Ο πατέρας μου έστειλε εμένα στο Κατάρ. Είχα υψηλή ρήτρα στον Ολυμπιακό, δεν θα την πλήρωνε κανείς από την Ευρώπη. Είπα λοιπόν στον πατέρα μου ότι θα ζητήσω κάτι και αν δεν συμφωνούσαν, δεν θα πήγαινα. Εκείνος απάντησε καταφατικά και το ίδιο έκανε και η Αλ Ντουχαΐλ χωρίς δισταγμό».

Θυμίζουμε πως ο Βλάντιμιρ Βάις είχε στρέψει τα βέλη του κατά του Μίτσελ και μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα προημιτελικά του UEFA Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Άτυχος ο Ολυμπιακός σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον ο κύριος Μοντέλο έδειχνε όμορφος στον πάγκο, οπότε θα είναι χαρούμενος».