Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί

Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών που παίζουν στην Ευρώπη συμπεριέλαβε τον άσο του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί, γαλλική ιστοσελίδα.

Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί

Θραύση κάνει ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν με τα κατορθώματά του με τους «ερυθρόλευκους» να... αντηχούν σε όλης την Ευρώπη.

Ο λόγος για τη γαλλική ιστοσελίδα "tv5monde.com", που συμπεριέλαβε τον άσο του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα των Αφρικανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την τελευταία εβδομάδα (26 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου).

Ο Μαροκινός φορ έχει πετύχει 9 γκολ σε 12 παιχνίδια που τους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Europa League, ενώ το υπό εξέταση διάστημα είχε δύο τέρματα στον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη (4-1) στο Καραϊσκάκη.

Η καλύτερη ενδεκάδα είναι η εξής:

Τερματοφύλακας: Μορί Ντιαό (Σενεγάλη – Κλερμόν).

Αμυντικοί: Σεϊκ Ουμάρ Κονατέ (Μάλι – Κλερμόν), Γιουνίς Αμπντελχαμίντ (Μαρόκο - Ρεμς), Αλεξάντερ Τζικού (Γκάνα - Φενέρμπαχτσε), Μοχάμεντ Αμπνταλά (Κομόρες - Λωζάνη-Ουσί).

Μέσοι: Ιλιμάν Ντιαγέ (Σενεγάλη - Μαρσέιγ), Πατέ Σις (Σενεγάλη - Ράγιο Βαγιεκάνο), Μάρσαλ Μουνέτσι (Ζιμπάμπουε - Ρεμς), Λοϊκ Λαπουσέν (Μαδαγασκάρη - Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ).

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Μαρόκο – Ολυμπιακός), Ακόρ Άνταμς (Νιγηρία – Μονπελιέ).