Νταμπράουσκας: «Ήρωες οι παίκτες μας, εκτελέσαμε άψογα το πλάνο μας»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας χαρακτήρισε ήρωες τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη που πέτυχαν στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Νταμπράουσκας: «Ήρωες οι παίκτες μας, εκτελέσαμε άψογα το πλάνο μας»

Ο ΟΦΗ πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το τέλος της αναμέτρησης να δηλώνει πως η ομάδα του εκτέλεσε άψογα το πλάνο της, ενώ τόνισε πως δεν θα κρατήσουν πολλές ομάδες το μηδέν στην άμυνα με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η δήλωση του Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Δεν θέλω να πω αν ήταν το καλύτερο ή χειρότερο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Το πλάνο μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και επίσης ήταν σημαντικό ότι σκοράραμε νωρίς. Το γκολ που πετύχαμε νωρίς μας βοήθησε να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ το σημερινό ήταν καλύτερο. Είμαι χαρούμενος γιατί ακολουθήσαμε την ένταση του παιχνιδιού. Όταν έκανε τις αλλαγές η ΑΕΚ τραβηχτήκαμε 5-6 μέτρα πίσω, αλλά δεν της δώσαμε τη δυνατότητα να πλησιάσει την περιοχή μας. Όλοι οι παίκτες μας είναι ήρωες γιατί δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το μηδέν πίσω με έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ και δεν νομίζω ότι θα το κάνουν πολλές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Οι οπαδοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης και το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό».