Άρης: Μίνι προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα

Στην Πτολεμαΐδα για μίνι προετοιμασία αναμένεται να μεταβεί ο Άρης ενόψει της διακοπής της Super League.

Άρης: Μίνι προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί στην Πτολεμαΐδα ο Άρης με σκοπό να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης, η ομάδα θα μεταβεί με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα, με την έμφαση όπως τονίζεται να δίνεται στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Όσον αφορά τη σημερινή (2/10) προπόνηση, το πρόγραμμα είχε αποκατάσταση και αποθεραπεία για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέρα αποθεραπείας και αποκατάστασης ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Μετά από μια εβδομάδα με τρία παιχνίδια και σε συνδυασμό με τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι επόμενες θα είναι μέρες αποφόρτισης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Την Παρασκευή (06/10) η αποστολή του ΑΡΗ θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας θα ολοκληρωθεί την επόμενη Τετάρτη (11/10)».