Ολυμπιακός: Το 1ο γκολ του Ροντινέϊ ήρθε μετά από 2 χρόνια & πάλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Mαρσέλο Ροντινέι που πέτυχε το 0-3 του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ ανοίγοντας... λογαριασμό σκοραρίσματος με τα «ερυθρόλευκα» είχε να σκοράρει για 2 χρόνια, απ' όταν αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο. Και τότε, όπως και τώρα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του 90λεπτου!

Ολυμπιακός: Το 1ο γκολ του Ροντινέϊ ήρθε μετά από 2 χρόνια & πάλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Τo γκολ του Μαρσέλο Ροντινέι εκτός από το ότι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 του πρωτοπόρου της Super League Ολυμπιακού, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός έδρας ήταν σημαντικό και σε προσωπικό επίπεδο για τον Βραζιλιάνο

Δεν ήταν μόνο το παρθενικό του με τους Πειραιώτες αλλά και το πρώτο του μετά από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να δεχθεί το παραδοσιακό (και... παγκόσμιο) φατούρο από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεξιό μπακ τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα, ήταν στις 26 Αυγούστου του 2021 στο πλαίσιο του προημιτελικού του Κυπέλλου Βραζιλίας όταν έπαιζε με τη Φλαμένγκο.

Αντίπαλος της η Γκρέμιο, με τον Ροντινέι να πετυχαίνει και τότε το 0-3 (αν και το ματς έληξε 0-4) για την ομάδα του και μάλιστα το είχε κάνε στο 90+1'. Δηλαδή στο ίδιο λεπτό όπως και τώρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα...