ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών

Είχε πολλούς διακριθέντες ο Ολυμπιακός στην άνετη νίκη του επί του ΠΑΣ με 3-0, με πολυτιμότερο τον Ντανιέλ Ποντένσε. 

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη στα Γιάννενα με 3-0 και είχε πολλούς διακριθέντες με σούπερ τον Ροντινέι και πολυτιμότερο τον Ποντένσε.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Λίγες φορές χρειάστηκε να επέμβει ενώ στις φάσεις που βρέθηκαν μόνοι τους επιθετικοί του ΠΑΣ ήταν άστοχοι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που δεν έριξαν το ρυθμό τους ούτε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Πολύ ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, προσαρμόζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, βοηθά πολύ πίσω και είναι εκρηκτικός σε πολλές φάσεις στην επίθεση.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Πολύ σταθερός στη διάρκεια της συμμετοχής του και με δύο αποφασιστικές επεμβάσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Έκανε τις επεμβάσεις που χρειαζόταν στις λίγες φάσεις που χρειάστηκε.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Γέμισε και πάλι το κέντρο με την εμφάνισή του, δεν έχει πρόβλημα κόπωσης ακόμη κι αν παίζει συνεχώς από την αρχή της σεζόν.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε αρκετά τρεξίματα και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού παίζοντας πίσω από τον Καμαρά και ουσιαστικά ήταν ο αντικαταστάτης του Έσε.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά με αρκετές ωραίες συνεργασίες με τον Μπιέλ και τον Ροντινέι, στη συνέχεια έριξε το ρυθμό του και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε για να είναι φρέσκος με την Μπάτσκα.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό με τα γκολ στο πρώτο μέρος που έκαναν τη διαφορά και έβαλαν την ομάδα του σε θέση νικητή από νωρίς.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Σε θέση δεύτερου κυνηγού έδειξε πολύ πιο επικίνδυνος απ’ όσο όταν παίζει στα πλάγια. Δεν έβαλε γκολ, αλλά ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και δημιούργησε αρκετές

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Βρέθηκε σε πολλές φάσεις και έκανε ωραίες εκτελέσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Προσπάθησε να μπει σε φάσεις και να βρει το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΟΡΟΖΟ: Ξεκίνησε με γρήγορη κάρτα και με μια-δύο λάθος τοποθετήσεις, αλλά εν συνεχεία βελτιώθηκε και δεν είχε προβλήματα.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Καλή εμφάνιση ως αλλαγή με ωραίες πάσες και δημιουργίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έπαιξε για λίγο και πρόλαβε να βρεθεί σε κάποιες φάσεις.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε για λίγο και είχε κέφι να πιέσει μπροστά και να βοηθήσει την ομάδα.