Στάικος: «Μετά το 0-2 δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος αφήνει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στάικος: «Μετά το 0-2 δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε»

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν προβάλαμε αντίσταση και δεν είχαμε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Ο Ολυμπιακός ήδη στα πρώτα 20 λεπτά κέρδιζε 2-0 και με σχετικά εύκολα σουτ και μετά δεν ήταν εύκολο να αντιδράσεις. Είχαμε πολλές ελλείψεις στο χώρο του κέντρου. Κλήθηκαν παίκτες που είχαν μήνες να αγωνιστούν.

Σίγουρα η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε τέτοια ματς κερδίζοντας βαθμούς. Κοιτάμε μπροστά, δουλειά και υπομονή και στο τέλος θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιδράσαμε μετά το 35’. Εκεί μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Και έως το 75’ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Φαινόταν ότι αν βρίσκαμε μία ευκαιρία να μειώναμε, θα το προσπαθούσαμε έως το τέλος. Μετά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι καλύτερα, οι δυνάμεις μας εξασθενούσαν.

Δεν ξεκίνησε καλά το ματς, προσπαθήσαμε α το ανατρέψουμε και συνεχίζουμε. Πίστη και δουλειά. Για εμάς υπάρχει αγώνας Κυπέλλου. Υπάρχει μία διακοπή για το πρωτάθλημα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα γήπεδα. Αυτό που δεν μας ευχαριστεί σήμερα είναι ότι δεν είχαμε την ανταγωνιστικότητα που θέλαμε. Το μέλλον είναι μπροστά και πιστεύω βήμα-βήμα να ανασυνταχθούμε και να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί όπως στην αρχή του πρωταθλήματος».