Μαρτίνεθ: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι είτε για ενενήντα, είτε για ένα λεπτό»

Ικανοποιημένος από από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-0, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μαρτίνεθ: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι είτε για ενενήντα, είτε για ένα λεπτό»

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στην κάμερα της NOVA:

«Παρότι καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα, μπήκαμε συγκεντρωμένα και μας άξιζαν τα δύο γκολ που μπήκαν και γενικότερα η νίκη. Κερδίσαμε γιατί είχαμε συγκέντρωση σε όλο το ματς σε έναν αγωνιστικό χώρο που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Για τον Ποντένσε: «Όλοι οι παίκτες μας είναι απαραίτητοι για 90 λεπτά, για 20, για 10, για 1 ή για κανένα λεπτό. Ολοι είναι χρήσιμοι. Όταν κάποιος βάζει ένα γκολ είναι το ίδιο χρήσιμο με έναν που βγάζει την ασίστ ή βγάζει μία άμυνα. Όλοι είναι απαραίτητοι για 90 ή για 1 λεπτό. Τα παιχνίδια είναι πολλά. Την Πέμπτη έχουμε δύσκολο παιχνίδια και προερχόμαστε από μία σειρά δύσκολων αγώνων. Επομένως έπρεπε να διαχειριστούμε το υλικό. Αν έπαιζε κάποιος 90 λεπτά σήμερα, θα με ρωτούσατε γιατί την Πέμπτη δεν είναι βασικός ή έπαιξε για λίγα λεπτά στη Σερβία. Οπότε, πρέπει να μοιράσουμε τον χρόνο».

Για την αγκαλιά στον Ροντινέι στο τρίτο γκολ και για τα αποδυτήρια: «Αυτές οι ενέργειες και αξίες είναι σημαντικές για το πνεύμα της ομάδας. Η ομαδικότητα και η στήριξη των παικτών μεταξύ τους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο όταν σκοράρει. Συμβαίνει κι όταν ένας παίκτης από την κερκίδα χειροκροτεί τον παίκτη που παίζει. Όταν ένας παίκτης χάνει μία ευκαιρία και υποφέρουμε όλοι μαζί. Αυτές είναι οι αξίες που έχουμε ως ομάδα».