«Συναγερμός» ενόψει ΟΦΗ- Τι προβληματίζει τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πιπιλίσει ήδη τα μυαλά των παικτών για τις δυσκολίες της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» και ότι οι Κρητικοί δεν θα εμφανιστούν όπως με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Συναγερμός» ενόψει ΟΦΗ- Τι προβληματίζει τον Μαρτίνς

Τα κίνητρα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι αρκετά. Πρωτίστως έχει να κάνει με το βαθμολογικό και την επιστροφή στις νίκες. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό των «ερυθρολεύκων», δεν θέλουν καν να σκέφτονται στον Ρέντη το ενδεχόμενο να «πετάξουν» βαθμούς στο Κρητικό Πέλαγος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του δεν έχει παραμυθιαστεί με τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα του Ηρακλείου στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Και οι δύο «Δικέφαλοι» πέρασαν πανηγυρικά από το «Γεντί Κουλέ», ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πιπιλίσει τα μυαλά των παικτών για τις δυσκολίες του ματς.

Πρώτα απ’ όλα, στο Ηράκλειο θέλουν να κάνουν ένα «restart» στην εφετινή σεζόν και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που θα έχουν στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να προκαλέσουν ζημιά στον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις, το «Γεντί Κουλέ» διαθέτει έναν αγωνιστικό χώρο, ο οποίος – κακά τα ψέματα – είναι «παγίδα» για τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Είναι σε κακή κατάσταση το τερέν και αυτό όσο να ‘ναι βολεύει τις ομάδες που αμύνονται και όχι τόσο πολύ τις ομάδες που θα ασκήσουν πίεση και θα επιτεθούν.

Όλα αυτά λοιπόν ο Μαρτίνς τα έχει επισημάνει στον Ρέντη και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τις κατάλληλες «απαντήσεις» στην Κρήτη, επιστρέφοντας στα τρίποντα. Δεν του αρκεί του Πορτογάλου τεχνικού ακόμη μία καλή εμφάνιση. Θέλει νίκες εδώ και τώρα!