Καρλίτος: «Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα»

Ο Καρλίτος οδήγησε τη Λαμία σε ακόμα μία νίκη με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά το ματς δήλωσε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να νικάει η ομάδα.

Καρλίτος: «Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα»

Το τρίτο του φετινό γκολ σημείωσε ο Καρλίτος και χάρισε τη νίκη στη Λαμία με σκορ 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά.

«Η ομάδα μας δουλεύει καλά μέσα στη βδομάδα. Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με όλους μέσα στην ομάδα. Ειλικρινά, δεν με νοιάζουν τα γκολ και τα στατιστικά. Έχω κερδίσει ήδη αρκετά ατομικά βραβεία στο παρελθόν και το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα και οι συμπαίκτες μου», είπε ο Ισπανός επιθετικός και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό που πάμε με νίκη στη διακοπή, γιατί θα έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Αν δεν είχαμε κερδίσει, θα περνούσαμε 20 μέρες χωρίς την ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτή η διακοπή είναι σημαντική για μας και για τις οικογένειές μας», τόνισε ο Καρλίτος.

Όσον αφορά στο πότε θα μιλήσει ελληνικά είπε: «Καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά. Μιλάω όποτε θέλω εγώ. Καλύτερα να φαίνεται πως δεν καταλαβαίνω τίποτα (γέλια). Όμως τα καταλαβαίνω όλα».