«Ο Κούτρης στα ραντάρ της Ίντερ»!

Ρεπορτάζ ιταλικής ιστοσελίδας ανέφερε ότι οι «νερατζούρι» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις αριστερών μπακ και μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν του 23χρονου άσου του Ολυμπιακού.

«Ο Κούτρης στα ραντάρ της Ίντερ»!

Η μπογιά του Λεονάρντο Κούτρη περνάει εδώ και μερικούς μήνες στην Ιταλία, αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφουν στην γειτονική χώρα περί ενδιαφέροντος της Ίντερ. Πριν από τον τραυματισμό του στον ώμο στην Ριζούπολη, υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από την Αταλάντα. Έπαθε όμως τη ζημιά και κάπου εκεί η ομάδα του Μπέργκαμο έκανε πίσω.

Την Τετάρτη (17/10) η ιστοσελίδα «interlive.it» ανέφερε ότι οι «νερατζούρι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 23χρονου άσου, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι τον είχαν παρακολουθήσει στο πρόσφατο Μίλαν – Ολυμπιακός (3-1), όπου είχε δώσει την ασίστ στην κεφαλιά – γκολ του Γκερέρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο έχει βγει στην αγορά για να βρει αριστερό μπακ λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Νταλμπέρτ και ο Κούτρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που του άρεσαν.

Τον περιγράφουν ως έναν «γρήγορο και καλύτερο στο να επιτίθεται παρά να αμύνεται. Είναι Βραζιλιάνος με ελληνικό διαβατήριο και πέρσι ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού».

Αν έχει βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Γεγονός είναι πάντως ότι ο Κούτρης έχει καλές άκρες στην Ιταλία…