Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Καρλίτος ξανά (highlights)

Η Λαμία με γκολ του Καρλίτος στο 7’ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού που παραμένει χωρίς νίκη.

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Καρλίτος ξανά (highlights)

Επιστροφή στις νίκες για τη Λαμία με σκόρερ ξανά τον Καρλίτος. Ο έμπειρος φορ βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα και οδήγησε τον ΠΑΣ στο τρίποντο στο ματς που έγινε στο «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (1-0), που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία… έπιασε στον ύπνο τον Παναιτωλικό και στο 7’ ο Καρλίτος με κεφαλιά σκόραρε μετά τη σέντρα του Λόνγκο από δεξιά. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά έπαιζαν… μόνοι τους, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που δεν μπήκε στο παιχνίδι και το «πλήρωσε» με το γκολ του Καρλίτος ενώ είχε και ευκαιρία με τον Τσιλούλη η Λαμία για το 2-0. Μετά το 25’ ο Παναιτωλικός ανέβηκε αλλά με δυσκολία έκανε φάσεις, κάτι που άλλαξε στο β’ ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε κι αυτή τη φορά έκανε φάσεις για γκολ, με κορυφαία φυσικά την ευκαιρία του Καρέλη στο 50ο λεπτό. Η Λαμία ήταν πιο προσεκτική, ο Βόκολος έκανε τρεις κινήσεις και βοήθησε την ομάδα του έτσι ώστε να ισορροπήσει και οι γηπεδούχοι κράτησαν την πολύτιμη νίκη με 1-0, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί στην επανάληψη αλλά να μην καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Καβάλας)

ΓΚΟΛ: 7’ Καρλίτος

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν – Σαντάνα, Νούνιες (60’ Αμαράλ), Σλίβκα, Τσιλούλης (60’ Τόσιτς) – Λόνγκο (60’ Ακούνια), Καρλίτος (79’ Στάνκο)


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο – Μαλής, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Τορεχόν – Πέρες (85’ Ντίας), Φρεντερίκο Ντουάρτε (70’ Ξενιτίδης), Μπαλντασάρα (70’ Χουάνπι), Σενγκέλια (85’ Βοΐλης) – Ζοάο Πέδρο, Καρέλης