ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Φαβορί για ενδεκάδα ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι το φαβορί για να αγωνιστεί από την αρχή στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Φαβορί για ενδεκάδα ο Ποντένσε

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση. Από τη μία υπάρχουν σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Πειραιά και από την άλλη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στο μυαλό του και το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τον Ροντινέι να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην αριστερή πλευρά αναμένεται να επανέλθει ο Ορτέγκα.

Στο κέντρο της άμυνας ο Φρέιρε θα καλύψει τη μία θέση και ο Ντόη αναμένεται να παίξει στο πλευρό του, αφού ο Ρέτσος έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Ο Αλεξανδρόπουλος θα παίξει στα χαφ δίπλα στον Μαντί Καμαρά.

Στην επίθεση ο Ποντένσε είναι το φαβορί για να αγωνιστεί από την αρχή στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μασούρας με τον Φορτούνη έχουν τον πρώτο λόγο για τις άλλες δύο θέσεις, ενώ ο Ελ Κααμπί θα ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του Πειραιά.