Super League: Σε Λεωφόρο και «Ζωσιμάδες» τα φώτα της 7ης αγωνιστικής

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια θα ανοίξει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Σε Λεωφόρο και «Ζωσιμάδες» τα φώτα της 7ης αγωνιστικής

Για λίγο… ξαπόστασαν οι ομάδες της Super League, καθώς μετά την εμβόλιμη δράση των προηγούμενων ημερών επανέρχονται στις επάλξεις για τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Το κυρίως… μενού της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο σήμερα, καθώς στη μάχη ρίχνονται οι 8 από τις 14 ομάδες της κατηγορίας, με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει εύλογα.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει μεν καλά, αλλά όχι ιδανικά στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν καταφέρει να αποφύγουν κάποιες απώλειες, με πιο πρόσφατες την καθαρή ήττα από την ΑΕΚ για τους «πράσινους» και τη «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη για τους «ασπρόμαυρους». Αμφότεροι, πάντως, έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση μεσοβδόμαδα και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δίχως ουσιαστικά να υπάρχει κάποιο φαβορί.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια επικίνδυνη έξοδο, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δυσκολεύεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η βαθμολογική θέση των Ηπειρωτών είναι παραπλανητική, καθώς έχουν ήδη αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δίχως πάντως να μπορέσουν να πάρουν κάτι από τα συγκεκριμένα ματς.

Αυτό θα επιχειρήσουν να το πετύχουν κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν αποκλειστικά στο διπλό, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή, όντες αρκετά φορμαρισμένοι και κυρίως έχοντας δείξει μέχρι στιγμής ότι έχουν τον τρόπο να αντιδρούν αποτελεσματικά ακόμα και όταν το παιχνίδι… στραβώνει, όπως έκαναν στους αγώνες με ΑΕΚ και Άρη.

Την αυλαία της σημερινής ημέρας ανοίγει η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, με τους γηπεδούχους να έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής καλύτερα δείγματα γραφής και να έχουν εύλογα το πλεονέκτημα και λόγω έδρας. Αμέσως μετά στη μάχη ρίχνονται οι Άρης και Κηφισιά, με τους Θεσσαλονικείς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Αττικής.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής:

Κυριακή (1/10)

Λαμία - Παναιτωλικός (15:00)

Άρης - Κηφισιά (17:30)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19:30)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα (2/10)

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (18:00)

ΟΦΗ - ΑΕΚ (20:00)

*O αγώνας Βόλος - Πανσερραϊκός αναβλήθηκε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ