Δεν το συζητούσε για Απόλλωνα Λεμεσού ο Μάρτινς

Οι Κύπριοι προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο, αλλά ο Πορτογάλος χαφ δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Λεμεσό.

Δεν το συζητούσε για Απόλλωνα Λεμεσού ο Μάρτινς

Ο Αντρέ Μάρτινς το πήρε το ρίσκο. Είναι η δεύτερη φορά που το πήρε. Το έκανε μία φορά το καλοκαίρι, το έκανε άλλη μία πριν από δύο μήνες.

Ο Απόλλων Λεμεσού επιχείρησε να «χτυπήσει» τον Πορτογάλο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα οι Κύπριοι είχαν κάνει την κίνησή τους σε ένα διάστημα που ο Όσκαρ Γκαρθία τον είχε μονίμως στην εξέδρα και έδινε την εντύπωση ότι δεν τον υπολόγιζε εώς το τέλος της χρονιάς.

Ωστόσο, ο Μάρτινς δεν το συζήτησε καν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο. Όπως τον Αύγουστο που του είχε ζητήσει ο Χάσι να βρει ομάδα, έτσι και τον Ιανουάριο, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και… όπου βγει!

Να λοιπόν που μετά από ενάμισι μήνα άκουσε τον Όσκαρ Γκαρθία να λέει στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 στα Χανιά, ότι «αισθανόμουν άσχημα που δεν τον χρησιμοποιούσα». Δηλώσεις που φυσικά ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός ήταν τόσο ευχαριστημένος με την εικόνα του Αντρέ Μάρτινς κόντρα στον Πλατανιά, που σκόπευε να τον βάλει βασικό και στην Λιβαδειά, αν και εφόσον διεξαγόταν κανονικά το ματς του Σαββάτου (17/3).

Ο Αντρέ Μάρτινς έχει διανύσει μία από τις χειρότερες περιόδους της καριέρας του τη φετινή χρονιά. Ο Χάσι τον είχε εξαφανίσει, ο Λεμονής τον εμφάνισε την 1η Οκτωβρίου με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και τον… εξαφάνισε και εκείνος με τη σειρά του και ήρθε ο Γκαρθία στις 11 Μαρτίου να του δώσει ξανά φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στην τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκας ο 44χρονος τεχνικός είχε σκοπό να τον ενεργοποιήσει για τα καλά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον επιβραβεύσει για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει στην προπόνηση.

Ο Πορτογάλος κράτησε μία στάση που δεν περίμεναν στου Ρέντη. Αρνήθηκε προτάσεις, δεν συζήτησε καθόλου το ενδεχόμενο να αποχωρήσει παρότι επίμονα (ειδικά ο Χάσι) του είχε ζητηθεί και με τη δουλειά που έριξε στις προπονήσεις, ανάγκασε τον Γκαρθία να τον επαναφέρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.