Φρέιρε για Ρέτσο: «Θέλουμε οι συμπαίκτες μας να νιώθουν ασφάλεια»

Για παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσο, μίλησε ο Φρέιρε ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φρέιρε για Ρέτσο: «Θέλουμε οι συμπαίκτες μας να νιώθουν ασφάλεια»

Ο Ολυμπιακός μετά το θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Άρη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για την 7η αγωνιστική της Super League (1/10, 20:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Νίκολας Φρέιρε να αναφέρεται τόσο στις δυσκολίες του ματς, όσο και στον συμπαίκτη του στην άμυνα, Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο στόπερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννινα, ενώ για τη συνεργασία του με τον Έλληνα αμυντικό είπε ότι σκοπός του είναι να κάνουν τους συμπαίκτες τους να νιώθουν ασφαλείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό, που θα είναι κυρίαρχη εντός και εκτός έδρας, θέλει πάντα να κάνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι εκτός έδρας, είναι μία ομάδα που θέλει να γεμίζει την περιοχή μας με επιθετικούς, κυρίως από τα πλάγια. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς να αντιμετωπίσουμε αμυντικά τον αντίπαλό μας και να είμαστε οργανωμένοι στην επίθεση».

Για τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Ρέτσο: «Μιλάμε πολύ με τον Παναγιώτη, κυρίως πριν από τα παιχνίδια, συζητάμε για όλες τις πιθανές περιπτώσεις που μπορούν να συμβούν και θέλουμε να αποφύγουμε καταστάσεις. Θέλουμε να κάνουμε τους συμπαίκτες μας να νιώθουν ασφαλείς, ώστε να συγκεντρωθούν στην επίθεση».